GASTEN IN SASSENHEIM

Een van onze gasten vertelt haar verhaal:
"Deze zomer werd ik via mijn huisarts attent gemaakt op Fietsmaatjes Teylingen. Bij ouderenzorg kom ik me opgeven en nog geen week later zat ik al op de fiets. De eerste keer vond ik het een beetje eng. Maar de tweede keer met een ander maatje werd het een feest. Je kan zelf meetrappen als je kunt en wilt en verder is het genieten van de mooie omgeving van Sassenheim en van de gesprekken onderweg met je fietsmaatje. Ik wens Fietsmaatjes Teylingen veel vrijwilligers en gasten toe, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd."  Geertje Bogaards.
 
 
 
Onze vrijwilliger Ton Wijsman rijdt regelmatig met Mevr. Verbeek. Zij is een enthousiaste gast en geniet enorm van deze tochtjes.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In het weekend wordt de heer Bijlemeer uit Noordwijkerhout regelmatig door zijn vrouw naar de Bernardus gebracht om enige uren met Ruud van der Zanden te gaan fietsen.
Hij is via het Alzheimercafe met ons in contact gekomen.
 
 
 
 
 
 
 
 

De heer van Nieuwkoop komt 4 maal per week naar de dagverzorging in de Bernardus en geniet met volle teugen als hij met de zijn fietsmaatje een stukje gaat fietsen

 

 

 

                                                                                

 
 
 
 
En zelfs al is het nu soms regenachtig en koud, dan wordt er toch gereden met de gasten van de Bernardus, maar dan wel binnenshuis. Hier een plaatje van een gelukkige dame en één van de heer Boekel met vrijwilliger Cas Schmidt.

 
 
Heeft u ook zin gekregen in een tochtje of wilt u meer informatie of een proefrit aanvragen? Neem dan contact met ons op.  Contact