GASTEN IN WARMOND

Een brief van één van onze gasten:
 
Hallo Fietsmaatjes,                                                           Begin mei 2014.

Het is in juni een jaar geleden dat de Zonnebloem me vroeg waar ik intresse in had. Toen bedacht ik, dat fietsen wel leuk leek aangezien ik dit ±70 jaar gedaan heb en nu niet kan vanwege artrose.
En ja, de afspraak werd al snel gemaakt en er volgde een paar proefritten. Zelfs zijn er aanpassingen gemaakt, maar nu blijkt toch links niet meer de kracht te bezitten om mee te trappen. Maar dat is geen bezwaar want ze nemen me ook stilzittend mee. Wat lief die vrijwilligers!


En met plezier maken we eens per 14 dagen een leuk tochtje, en zie je veel waar je zelf niet heen ging omdat je andere bestemmingen had.
Leuk Oegstgeest opnieuw ontdekt en al het moois in Warmond opnieuw bekeken. Zelfs een tochtje naar Katwijk. De zee gezien!

Heb er veel lof over, dat er vrijwilligers zijn, die me dit mogelijk maken.

Ja, de 2 laatste ritten in april naar de bollenvelden, dat was ook fantastisch! De laatste rit was langs de gevangenis naar Warmond. Lest Best.

Ook alle dank aan de oprichters van dit gebeuren. Dat ze het me mogelijk maken iets anders te zien als thuis te zijn.
 
Nel Heemskerk-Lubbe
 
 
 
Als ook u graag weer eens zou willen fietsen en bovendien in contact zou willen komen met andere mensen. Als u eens een ritje zou willen maken door het dorp of over de nieuwe brug naar Koudehoorn. Of juist het dorp uit en naar Sassenheim of zelfs naar Leiden.
Dan kan Fietsmaatjes Teylingen u hierbij helpen.
 
Voor een blokje om of wat verdere tochten kunt u gebruik maken van onze comfortabele duofiets.
Hierbij zit u naast een vrijwilliger die stuurt en trapt met elektrische trapondersteuning.
En u kunt genieten van het uitzicht en de wind in uw haren, maar u kunt ook meetrappen in uw eigen tempo als u dat wilt.
Onze vrijwilligers komen bijna allemaal uit Warmond dus misschien kent u hem of haar al. En zo niet dan leert u elkaar onderweg vast beter kennen.
 
Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?   Contact