STICHTING FIETSMAATJES TEYLINGEN

Fietsmaatjes Teylingen is in januari 2012 gestart als project van de PCI St. Matthias in Warmond. De eerste duofiets is geleverd op 30 juni 2012 en is zeer positief ontvangen bij gasten en vrijwilligers uit Warmond. Nadat ook vanuit Sassenheim en Voorhout grote belangstelling werd vertoond, is door de initiatiefnemers uit Warmond besloten zelfstandig verder te gaan als Stichting Fietsmaatjes Teylingen. Deze stichting is op 27 november 2012 in het leven geroepen.
 
De stichting heeft tot doel: Het mogelijk maken dat mensen die niet meer zelfstandig kunnen of willen fietsen, samen kunnen fietsen met een fietsmaatje op een duofiets.
De stichting heeft haar activiteiten in de gemeente Teylingen.
 
De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder RSIN 852201060
Het adres van de Stichting is: Herenweg 129, 2361 EP  Warmond
Stichting Fietsmaatjes Teylingen is door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI)
Voor deze ANBI status maken wij de volgende gegevens openbaar:
Het bestuur bestaat uit:
  • Mevr. T.J.M. Zwinkels (voorzitter)
  • Dhr. J.W. Burgmeijer (penningmeester)
  • Dhr. J.T.A. van Gerven (secretaris)
  • Mevr. T. Peters ( PR en Het Rooster)
Verder zijn de coördinatoren:
  • Dhr. J. Boere (coördinator Voorhout)
  • Mevr. P. Stelma en P. Oudshoorn-Stelma ( coördinatoren Sassenheim)
  • Mevr. T.J.M. Zwinkels (coördinator Warmond)
Alle bestuurders, coördinatoren en andere vrijwilligers zijn onbezoldigde vrijwilligers van Stichting Fietsmaatjes Teylingen.
 
Stichting Fietsmaatjes Teylingen heeft bankrekeningnummer: NL 49RABO 0175 4326 94
 
U kunt ons helpen met een incidentele gift of met een periodieke gift. Deze laatste vorm is voor 100% aftrekbaar bij de belasting. U kunt tegenwoordig heel eenvoudig een overeenkomst opstellen voor een periodieke gift in geld voor een periode van ten minste 5 jaar. Zie hiervoor de website van de Belastingdienst. Mocht u dit willen dan kunnen wij u hierbij helpen, neem dan contact op met onze penningmeester via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveilgd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
 
De volgende bedrijven , fondsen en instellingen hebben als financiele sponsor de aanschaf van onze 5 duofietsen en 1 rolstoelfiets mogelijk gemaakt:

PCI St, Matthias te Warmond

Fonds Klein Leerust te Warmond
 
Stichting Vrienden van Brassband Warmond

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Warmerdam de Fietsspecialist verzorgt op een betrouwbare en deskundige manier de reparaties aan onze fietsen. Bovendien haalt Warmerdam de fiets op indien deze met pech onderweg ergens is blijven staan. Deze immatriële vorm van sponsering is voor Fietsmaatjes Teylingen erg belangrijk.
De Vrijwilligers van het project Fietsmaatjes zijn als vrijwilliger ingeschreven bij Welzijn Teylingen, zij zijn daar ook verzekerd. Nieuwe gasten en vrijwilligers kunnen zich telefonisch aanmelden bij Welzijn Teylingen.
 
Stichting Fietsmaatjes Teylingen en onze vrijwilligers en gasten zijn al deze organisaties bijzonder dankbaar!
 
Er zijn in Sassenheim, Voorhout en Warmond ook sponsoren die op een bijzondere wijze lokaal hebben bijgedragen aan de organisatie van Fietsmaatjes. Deze sponsoren worden genoemd onder de kopjes Sassenheim, Voorhout en Warmond.