Fietsmaatjes Teylingen - gasten U houdt van fietsen maar door omstandigheden gaat dat niet (meer). Zeker als de zon schijnt lijkt het u heerlijk om nog eens een tochtje te maken in de omgeving. Om nog eens langs de Kagerplassen te gaan of door de bollenvelden te rijden. Een stukje door de Veerpolder om naar het golfen te kijken of eens te kijken hoe de nieuwbouw van Voorhout eruit ziet.

Fietsmaatjes Teylingen kan u hierbij helpen. Als onze gast kunt u, samen met een vrijwilliger, gaan fietsen op onze duofiets. U zit dan naast elkaar op een comfortabele stoel. De duofiets heeft elektrische trapondersteuning, waarbij de vrijwilliger stuurt en trapt en waarbij u als gast in uw eigen tempo kunt meetrappen als u dat wilt. De duofiets is erg stabiel en veilig voor iedereen.

Wij vragen van onze gasten een kleine vergoeding: € 3 voor één rit. Dit bedrag wordt besteed aan het onderhoud van de fietsen.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in een gratis proefrit of heeft u vragen?  Neem gerust contact met ons op. U kunt altijd vrijblijvend een proefrit maken.