Tekla Zwinkels – Coördinator Warmond

Tekla is vanaf de start betrokken bij Fietsmaatjes Teylingen, het was immers haar idee! Tekla was jarenlang Praktijkverpleegkundige in een huisartsenpraktijk in Sassenheim waar zij dagelijks mensen zag die behoefte hadden aan meer beweging of meer sociaal contact. Sommige mensen werden gasten en anderen werden vrijwilligers. “Fietsmaatjes is voor mij het ideale antwoord op deze behoeftes.”

Petra Duijnhoven – Secretaris en coördinator Warmond

Petra was jarenlang lerares basisonderwijs in Leiden-Merenwijk en al lang woonachtig in Warmond. Na haar pensionering is zij bij Fietsmaatjes gekomen als secretaris en tevens coördinator Warmond.

Paul Verbeek – Penningmeester

Paul is sinds 1 augustus 2018 penningmeester en opvolger van Jan Burgmeijer, medeoprichter van Fietsmaatjes. Hij is sinds 1991 Voorhouter en is 40 jaar werkzaam geweest als ingenieur in de energiesector. In de anderhalf jaar dat hij fietsmaatje is heeft hij ervaren hoeveel plezier het mensen geeft om er met een maatje op uit te trekken

Hans Boere en Carla Reumerman – coördinatoren in Voorhout

Hans is geboren en getogen Voorhouter en actief in onder andere de Bond van Ouderen en in de RK kerk. Hij was eigenaar en bedrijfsleider van garage Schoonoord in Voorhout, en werd na zijn pensioen actief fietsmaatje en coördinator. Carla is werkzaam bij Bernardus in Sassenheim en via haar man, die ook actief fietsmaatje is, in aanraking gekomen met Fietsmaatjes.

Paula Stelma-Vermeulen en Petra Oudshoorn-Stelma – coördinatoren in Sassenheim

Petra en Paula zijn twee schoonzussen die goed met elkaar kunnen samenwerken. Paula is geboren en getogen Sassenheimer en werkte een tijdje in het onderwijs, maar is nu een druk bezet oma en coördinator bij Fietsmaatjes. Haar schoonzus Petra werkt als doktersassistente in Lisse en als coördinator Fietsmaatjes in haar woonplaats Sassenheim.

Ria van Leeuwen, Coördinator voor de Bernardus

Ria is sinds november 2017 actief fietsmaatje in Warmond, Voorhout en bij de Bernardus en is na 3 jaar coördinator voor de Bernardus geworden.
Ria woont sinds 2016 in Voorhout, heeft ‘n financiële achtergrond in de energiewereld en in de Vrouwenopvang en is coach.