Logo Welzijn TeylingenWelzijn Teylingen

Deze organisatie heeft Fietsmaatjes Teylingen vanaf haar oprichting gesteund met adviezen en in het vrijwilligersbeleid. Tegenwoordig heeft Fietsmaatjes een zelfstandig vrijwilligersbeleid maar is er nog steeds regelmatig contact met Welzijn Teylingen.

Logo Gemeente TeylingenGemeente Teylingen

Gemeente Teylingen ondersteunt Fietsmaatjes Teylingen regelmatig. Zo hebben wij samengewerkt aan de campagne ‘Gelukkig hebben we elkaar’, waarbij de gemeente Teylingen in samenwerking met de bollengemeenten uit de regio de veranderingen in de hulp en ondersteuning onder de aandacht heeft gebracht.

Op 3 juni 2016 maakte het volledige College van Burgmeester en Wethouders van de gemeente Teylingen een fietsrit op het eiland Koudenhoorn met een gast. Dit werd door iedereen als zeer positief beoordeeld. Fietsmaatjes heeft een vaste plek veroverd in het sociale domein van de gemeente.

Logo MarenteMarente

De Stichting Fietsmaatjes Teylingen en Stichting Marente werken samen om de gasten en bewoners van verschillende verzorgings- en verpleeghuizen de kans te bieden om met een fietsmaatje te gaan fietsen op een duofiets. Daarnaast werken Stichting Marente, locatie Bernardus, en Fietsmaatjes.NL samen aan een project voor jonge mensen met dementie. Meer informatie hierover is te vinden op: fietsmaatjes.nl -> jonge mensen met dementie

Logo WarmerdamWarmerdam

Warmerdam de Fietsspecialist verzorgt op een betrouwbare en deskundige manier de reparaties aan onze fietsen. Bovendien haalt Warmerdam de fiets op indien deze met pech onderweg ergens is blijven staan. Deze immateriële vorm van sponsering is voor Fietsmaatjes Teylingen erg belangrijk.

Bike Totaal Van HulstBike Totaal Van Hulst

Bike Totaal Van Hulst ondersteunt ons middels onderhoud en reparaties aan onze fietsen. Ze halen ook de fiets op indien deze met pech onderweg ergens is blijven staan. Deze immateriële vorm van sponsering is voor Fietsmaatjes Teylingen erg belangrijk.

 

 

 

 

 

Sponsoren

Kijk ook eens wie onze sponsoren zijn.