Na 18 jaar weer met de voeten in het strandzand.

geplaatst in: Nieuwsberichten | 0

Prachtig weer. Fietsmaatje Anthoni Bloemendaal stelt voor om naar zijn favoriete strandclub “Witsand” in Noordwijk te fietsen. Jaarlijks probeert hij hier  in ieder geval 1 keer te landen. Anthoni had dit jaar de zee nog niet gezien. Cees manoeuvreert de duofiets zo dicht mogelijk bij een stoel, waarna Anthoni kan uitstappen.

Hij loopt voorzichtig met zijn stok door het zand naar de stoel. Door het strandzand lopen heeft hij sinds zijn laatste vakantie op het Griekse eiland  Karpathos 2006 niet meer kunnen doen.

We bestellen een steak sandwich, dat is voor 12,50 een hele hap, een aanrader. We vervolgen onze rit door de duinen. Anthoni geniet, de wind blaast door zijn haren.

Weer thuis vond hij dat het een gouden trip was. Sinds 2006 is hij slechts 15 dagen op vakantie geweest. Elke rit met Fietsmaatjes Teylingen is nu voor hem vakantie.

Fijn dat we zoveel voor elkaar kunnen betekenen en dat in slechts drie kwartier trappen

Anthonie heeft op facebook foto’s en een verslag geplaatst. Enkele  lieve reacties zoals: ”Wat  is Fietsmaatjes toch een geweldig instituut! Chapeau voor de vrijwilligers” En een spreuk van Toon Hermans: “Geluk is pas zichtbaar als het voorbij is.”