Fietsmaatjes in Coronatijd

geplaatst in: Nieuwsberichten | 0

Beste vrijwilligers,

Zoals we al eerder schreven, valt de Coronatijd voor veel gasten en vrijwilligers niet mee. We hopen dat het goed met jullie gaat.

Allerlei activiteiten die voor de gasten belangrijk waren zijn weggevallen en veel ouderen voelen zich eenzaam. We horen van gasten dat ze het fietsen met jullie erg missen. We hebben daarom voor alle gasten een Fietsmaatjeskaart laten drukken. Die doen we een dezer dagen bij alle gasten door de brievenbus, om te laten weten dat we aan ze denken en om de gasten een beetje op te beuren.

Over een paar weken verzorgen we weer een attentie, waarbij we jullie ook niet zullen vergeten. Fietsmaatjes zijn we met elkaar, ook in moeilijke tijden.

We vroegen jullie al, ook zelf een beetje contact met je gast te onderhouden, als dat mogelijk is. Mocht het zo zijn, dat je hoort dat mensen problemen hebben, die je zelf niet zomaar op kunt lossen, laat het ons dan weten. Misschien kunnen wij hulp inschakelen.

Helaas kan er nog steeds niet gefietst worden en zoals het er nu naar uitziet, zall dat ook voorlopig niet kunnen. Waarschijnlijk worden de maatregelen verlengd. We kunnen het voor niemand toestaan. Ook niet voor duo’s die elkaar niet kunnen besmetten, zoals mensen die samen in één huis wonen. Dan zouden we een verkeerd signaal afgeven.

We hopen op jullie begrip hiervoor.

We wensen jullie allemaal het allerbeste en blijf gezond!

 

hartelijke groet,

 

namens het bestuur van Fietsmaatjes Teylingen,

 

Petra Duijnhoven

Fietsmaatjes Sassenheim