Fietsmaatjes opent fietspad in Voorhout

geplaatst in: Geen categorie, Nieuwsberichten | 0

Opening fietspad Spoorlaan naar de nieuwe randweg.

Sinds enige jaren werkt de gemeente Teylingen aan het project Noordelijke Randweg Voorhout, de verbindingsweg ten noordwesten van Voorhout. Op vrijdag 14 april werd het fietspad vanuit het dorp, dat de Spoorlaan verbindt met deze nieuwe randweg, geopend.

Voorafgaand aan de opening zocht de gemeente Teylingen contact met vrijwilligster Adrie van Weeghel en gevraagd of Fietsmaatjes hierbij aanwezig zou kunnen zijn. Een leuke actie natuurlijk! Coördinator Hans Boere regelde direct twee duofietsen die op 14 april om 12.45 uur bij de Spoorlaan verzamelden.

Wethouder Marlies Volten verrichte de opening met het doorknippen van een lint dat het fietspad afsloot. Zij vertelde hoe het fietspad tot stand was gekomen, bedankte de buren voor de medewerking en de bouwers van de AW-groep die het pad hebben aangelegd. Ook werd het goede werk van fietsmaatjes genoemd.
Daarna reden de twee duofietsen als eerste over het nieuwe asfalt om zo het fietspad symbolisch te openen. Tot ieders verrassing kreeg Fietsmaatjes Teylingen een Cheque van €500,00 aangeboden door de Gemeente Teylingen en de AW-groep en werd Fietsmaatjes hartelijk bedankt voor hun bijdrage.