Gezellige en nuttige vrijwilligersavond Fietsmaatjes Sassenheim

geplaatst in: Nieuwsberichten | 0

   

Op maandag 9 maart was er weer de jaarlijkse vrijwilligersavond voor de vrijwilligers van Fietsmaatjes Sassenheim in de Bernardus.

We hadden een mooie opkomst en iedereen deed zich bij binnenkomst tegoed aan een kop koffie of thee met iets lekkers.

Paula en Petra bespraken punten die belangrijk waren zoals o.a. het afgelopen jaar, welke gebeurtenissen zijn er gepasseerd, het gebruik van het nieuwe rooster Samen Fietsen, het gebruik van de gastenkaarten en het kluisje etc. Er kwamen nuttige en goede tips en adviezen vanuit de vrijwilligers die zeker zullen worden meegenomen in het komende fietsjaar.

Technische tips van Ton

Ton Wijsman, onze technische man, gaf vervolgens een powerpoint presentatie over het gebruik van de fiets en attendeerde ons nog eens op bepaalde onderdelen waar we met z’n allen goed op moeten letten.

Dankzij de foto’s die door Paul Zwaan zijn gemaakt werd het allemaal heel zichtbaar en daardoor duidelijk voor iedereen!! De reacties waren erg positief op deze presentatie en menigeen heeft er weer wat van geleerd!!

Nieuwsbrief

Na de pauze hebben we nog met elkaar gesproken over het opzetten van een nieuwsbrief. Daar moeten we het nog uitgebreider over hebben maar iedereen leek zich wel te kunnen vinden het idee. Dus mochten er mensen zijn met leuke verhalen, foto’s of fietsroutes dan is dat wellicht mooi voor de nieuwsbrief!

2000 km fietsen!

Ter afsluiting gaf Herman v.d. Fange een presentatie over 2000 km fietsen bij Fietsmaatjes. Hij deed dat aan de hand van foto’s die hij onderweg heeft gemaakt en liet ons zien wat voor grappige verkeersborden er te zien zijn, welke prachtige gebouwen er te vinden zijn in de streek, monumentale molens en ook bekende Nederlanders die hij tegen kwam met zijn vaste fietsmaatje. Het was een erg leuke inbreng en we zijn er misschien allemaal weer door geïnspireerd!!

 

Tot slot dronken we met elkaar nog een glaasje en werd er volop met elkaar gepraat over fietsen, apps, en wat al niet meer!!

 

Al met al kunnen we terug kijken op een leuke informatieve avond!!