Greetje en Dirk – Rode konen en doorgewaaid haar

geplaatst in: Nieuwsberichten | 0

Mijn oudste broer Dirk (80) en ik fietsen al een tijdje met de duo fiets van Fietsmaatjes vanuit de Bernardus. Ik ga regelmatig met hem naar het ziekenhuis maar dat zijn niet de leukste uitjes. Daarnaast wil ik niet elke keer alleen maar op de koffie bij hem komen en dan binnen zitten, dus gaan we fietsen. Dat is echt heerlijk!

Onderweg vertelt hij mij verhalen en dingen die hem bezighouden, maar we praten ook over de ook over de omgeving waar we rijden en we halen herinneringen op. Soms gaan we op bezoek bij mijn zus en zwager in Lisse, voor een bakkie koffie en wat bijkletsen. Ook eten we wel eens ergens een ijsje of drinken een kopje koffie in een restaurant. Supergezellig “lekker buiten”, zegt hij dan; maar ook…”ik slaap dan vannacht zo lekker!”

 De reactie in het weekend van de bezoekers die ons zien weggaan of terugkomen is dan vaak: Zooo dat is lekker….en ja, dat beamen wij dan alle twee volmondig, met rode konen en doorgewaaid haar. Het is zeer aan te bevelen, ook voor familie of vrienden!