Met WK muts langs de bollen

geplaatst in: Nieuwsberichten | 0

Voor vandaag had ik wél alvast een duofiets gereserveerd, al waren de voorspellingen niet al te best… 🌧️ Om 🕛 zag ik toch een window of opportunity ⛅ en heb ik de Bernardus gebeld of ik Lenie na de lunch mocht meenemen, ja! 🥳Met onze WK🌈mutsen op, was het een echte carnavalsrit 🤡, inclusief Bollenbingo!, veldrijden langs de Voorhoutse volkstuintjes én natuurlijk een (0.0%) 🍻 bij Welgelegen. De Zonnebloem was daar ook, zegt Lenie: “Wat lijken díe 👵🏻👵🏻👵🏻👵🏻 allemaal op elkaar hè!?” 🤣🤣🤣 Ook bijzonder, we hebben inmiddels samen toch aardig wat ritjes gemaakt, en hoewel Lenie dus vergeet wat voor muts ze zelf op heeft, of waren we nét nog hebben gefietst, herinnert ze wél onze oudere ritten! Soms aan de hand van een foto die ik laat zien, soms omdat we bijvoorbeeld langs de Kindercoachbus 🚌 rijden, langs molen Hoop doet leven 🎥! of langs een🧅🌷: “Ja, jij hebt promotie gemaakt hè; je werkt nu in de Keukenhof.” ✅😇

Martin en Lenie