Tiende duofiets in gebruik!

geplaatst in: Nieuwsberichten | 0

Op zaterdag 23 maart jl. nam Fietsmaatjes Teylingen in de Bernardus in Sassenheim in het bijzijn van verschillende sponsoren, bestuursleden, vrijwilligers en gast Jan-Willem de tiende gloednieuwe duofiets feestelijk in gebruik. Met een naald prikten de vertegenwoordigers van de vijf hoofdsponsoren de blauwe ballon door waardoor er een wolkbreuk van confetti neerdaalde over de nieuwe fiets.

De roep om een nieuwe duofiets werd aldoor luider. De eerste generatie duofietsen is na intensief gebruik inmiddels aan vervanging toe en de lijst van gasten is aldoor groeiende. Dankzij donaties van het Jacoba van Beierenfonds Teylingen, de Stichting Kringloop Herenstraat 63 Voorhout, W-ij Consulting Services bv uit Sassenheim, Centrum voor Tandheelkunde en Implantologie (CTI) uit Warmond, Fonds 1818 en giften van enkele particulieren verkregen via crowdfunding, werd de aanschaf van de tiende duofiets mogelijk.

Mooi zoals één van de donateurs het verwoordde: ”Als je eenmaal met Fietsmaatjes bekend bent en je ziet zo’n fiets rijden, dan denk je meteen ‘daar gaat er weer één’. Aan zo’n geweldig project als Fietsmaatjes draag ik graag een steentje bij”. Namens al onze gasten en vrijwilligers heel hartelijk dank.

Fietsmaatjes Teylingen tiende fiets